Vakkundig, vacht- en diervriendelijk

kattentrimsalon care for coat, cuijk, boxmeer, dierenartsassistente, wijchen, nijmegen, aan huis

De meeste katten kunnen hun vacht prima zelf verzorgen. Wanneer zij dit niet (meer) kunnen, kan ik uw adviseren en helpen om de vacht van uw kat weer in goede conditie te krijgen en te houden. De vacht van de kat is de spiegel van zijn gezondheid. Krijgt uw kat plotseling vachtproblemen dan is het goed om ook contact op te nemen met uw dierenarts. Katten zijn hele andere dieren dan honden en gaan ook anders om met stress, waardoor zij ook een andere manier van hanteren vragen. Voor de behandeling van uw kat kom ik graag bij u thuis. Belemmeren angst of agressie de behandeling thuis, dan kan de behandeling ook in samenwerking met uw eigen dierenarts plaatsvinden, de dierenarts verzorgt de sedatie en ik de vacht.

Alle behandelingen vinden plaats op afspraak. Wellicht heeft u vragen of wilt u advies over de juiste vachtbehandeling, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Mijn telefoonnummer is 06-26626568. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier>>

Ik hoop u en uw kat gauw een keer te mogen ontmoeten.