Ik ben Ingrid van Mansum

trimsalon care for coat, trimster, cuijk, uden, oppas, hond, kat, dierverzorgster, dierenartsassistente

Samen met mijn kat Ducky, officieel Donald Duck, woon ik in het mooie Brabantse Cuijk.

Vanaf mijn 8ste jaar zat ik ieder weekend op de boerderij waar ik een verzorgpaard had en mij als een vis in het water voelde in de natuur.

De keus om na de middelbare school naar de MAS in Barneveld te gaan om paraveterinair te worden was zo gemaakt. Sinds 1996 ben ik als gediplomeerd paraveterinair met heel veel plezier werkzaam in de dierenartsenpraktijk. Vanaf oktober 2023 bij dierenkliniek Kwint in Wijchen.

Altijd heeft het gekriebeld om ook iets met de vachtverzorging van de hond te gaan doen en dat is in 2014 werkelijkheid geworden. Toen  ben ik gestart met de opleiding Hondentrimmen bij Aeres Training Centre Barneveld waar ik in 2016 mijn vakdiploma heb behaald. Eenmaal bezig met het hondentrimmen kwamen er ook verzoeken om katten te trimmen. Omdat ik het belangrijk vind om te weten waar ik mee bezig ben heb ik in 2017 mijn vakdiploma Niet-invasief en katvriendelijk kattentrimmen behaald bij het HKI te Bunnik.