trimsalon Care for Coat tel.nr: 06-26626568

Betrouwbaar, gediplomeerd dierverzorgster, medische zorg

ingrid-cuijk-boxmeer-kattentrimsalon-kat-medischeverzorging-dierverzorgster-dierenartsassistente

U gaat lekker op vakantie en uw kat gaat ook gezellig naar een pension waar hij in een grote ruimte zit met soortgenootjes. Of heeft hij liever een oppas die hem thuis verzorgd?

Vandaag de dag zijn steeds meer mensen zich bewust van stress die onze katten ondervinden.

Katten  zijn semi-sociaal, wat inhoudt dat ze het eigenlijk alleen maar prettig kunnen hebben met familieleden of, wanneer ze goed gesocialiseerd en geïntroduceerd zijn, een niet-familielid tolereren.

Een pension met veel katten in dezelfde ruimte is dus voor de meeste katten een ware nachtmerrie! Gelukkig zijn er al kattenpensions en -hotels waar u voor uw kat(ten) een eigen kamer kunt reserveren. Maar vooral katten die gewend zijn naar buiten te gaan moeten na thuiskomst weer helemaal opnieuw beginnen met het her-veroveren van hun territorium. Met alle gevolgen, van vechtwonden en de stress die dit veroorzaakt, van dien.

Om deze problemen te voorkomen kunt u mij als kattenoppas bij u thuis laten komen. Uw kat kan lekker in zijn eigen vertrouwde omgeving verblijven. Ik kom 1x per dag om uw kat van zijn dagelijkse levensbehoeften te voorzien. Gebruikt uw huisdier medicatie of wanneer het om een andere reden wenselijk is, kan ik ook meerdere keren per dag komen. Als u dat wilt kan ik ook voor de post, gordijnen open en dicht, planten en evt andere huisdieren die thuis blijven zorgen. Een bijkomend voordeel is dat er dagelijks beweging is in huis.

Als u het op prijs stelt kan ik u tijdens uw vakantie d.m.v. Whatsapp of email op de hoogte houden van hoe het met uw kat(ten) gaat.

Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Mijn telefoonnummer is 06-26626568. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier>>

Ik hoop u en uw kat(ten) binnenkort bij u thuis te mogen ontmoeten.

Close Menu