trimsalon Care for Coat tel.nr: 06-26626568

Dier,- huid- en vachtvriendelijk werken zijn mijn uitgangspunten

hondentrimsalon care for coat-hond, uden, halen, brengen, trimster, dierenartsassistente

Voor professionele en vakkundige vachtverzorging van uw hond bent u bij hondentrimsalon Care for Coat aan het juiste adres. Rashonden worden in overleg met u en als de vacht het toelaat volgens rasstandaard getrimd. Maar ook wanneer u geen rashond heeft is uw trouwe viervoeter bij mij van harte welkom voor de juiste vachtverzorging. Het trimmen van uw hond doe ik in de salon bij een zeer gewaardeerde collega in Uden, Elisabethstraat 21.

Wanneer u uw hond komt brengen voor een trimbeurt bekijk ik samen met u of er bijzonderheden zijn t.a.v. de huid, vacht of gezondheid van uw hond. Wanneer het nodig is worden ook de nagels geknipt, oren schoongemaakt en anaalklieren geleegd. Wassen, knippen, scheren, plukken en effileren, alles is mogelijk. Om uw hond van zijn enorme dikke ondervacht te ontdoen maak ik gebruik van de was- en blaasmethode.

Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw hond te brengen, dan kan ik, tegen een  vergoeding, uw hond ook bij u ophalen en na de behandeling weer thuis brengen.

Alle behandelingen vinden plaats op afspraak.

Wellicht heeft u vragen of wilt u advies over de juiste vachtbehandeling, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Mijn telefoonnummer is 06-26626568. U kunt ook  gebruik maken van het contactformulier>>

Ik hoop u en uw hond(en) gauw een keer te mogen ontmoeten.

Met de was- en blaasmethode verwijder ik heel veel dode haren uit de vacht op een huid- en vachtvriendelijke manier.

Close Menu